Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Kookworkshops & recepten > Hoofdgerechten vis > Zomergroente met kabeljauw

Zomergroente met kabeljauw

2 personen, 15-30 minuten

 

Ingrediënten

100 gram wortelen

200 gram snijbonen

100 gram peultjes

1 stuk gele paprika

2 stuk kabeljauwfilet

2 theelepel viskruiden

1 eetlepel olie

1 deciliter droge witte wijn

 

Kruiden en smaakmakers: bieslook, bosui

 

Benodigdheden

Snijplank, keuken-/koksmes

Bakpan/ kookpan

Stoofpan

 

Bereiding

  1. Maak de groente schoon. 
  2. Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes.
  3. Wrijf de vis in met de viskruiden.
  4. Verwarm de olie en bak hierin de vis aan beide zijden bruin.
  5. Voeg de groente toe met wat peper, een beetje zout en de wijn. 
  6. Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.

Voedingswaarde

Energie: 270 kcal

Koolhydraten: 10 gram


Vergoedingen 2018

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie


Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.