Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Eet ik wel gezond?

Eet ik wel gezond?

Gewoon goed eten

Voor iedereen geldt: ‘Wie goed eet, voelt zich gewoon beter'. Maar 'goed eten' is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het aanbod van voedingsmiddelen is enorm, wat de keuze niet makkelijker maakt. Fastfood, (on)bespoten groentes, de meest uiteenlopende gezondheidsclaims geven nog meer verwarring. Ook tijdgebrek maakt het vaak lastig om gezond te eten.

Althans, dat dénk je. Want ook een gezonde hap kan in een mum van tijd op tafel staan. Wij leggen je uit wat voeding met je doet en hoe je je beter zult voelen door het juiste voedings- en beweegpatroon. Ook geven we tips hoe je, ondanks je drukke leven, toch gezond kunt eten. Je zult zien, dat je je dan beter gaat voelen. Want net zoals een auto de juiste brandstof nodig heeft, heeft jouw lichaam de juiste voedingsstoffen* nodig om optimaal te functioneren.

Advies op maat

Samen bekijken we je huidige voedingspatroon. Op basis daarvan maken we een advies op maat. Met een goede planning, de juiste kooktechnieken en meer bewegen ontwikkel je een gezond leefpatroon. Niet voor even, maar voor de lange termijn.

 

Nooit meer zondigen?!

Betekent zo'n nieuw eetpatroon dat je streng moet vasten en al het lekkers moet laten staan? Nee hoor! Zelf houden we van een lekker gebakje met slagroom op zijn tijd. Gezond eten kan heerlijk kan zijn en heel snel op tafel staan.

 

Wil jij ook lekker in je vel zitten? Bel dan nu 0412-631949 voor het maken van een afspraak!* Wil je weten of je de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan voedingsstoffen binnenkrijgt? Vul dan je gegevens in op de site van het Voedingscentrum en bekijk het 'Schijf van Vijf'-advies.

Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.

 

 

 


Vergoedingen 2020

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie