Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Ervaringen met aleid en anna > Linda geen buikpijn meer

Linda - Geen buikpijn meer

Al een hele tijd had ik last van buikpijn, totdat ik in mei 2015 naar Anna ging. Ik had bij de huisarts een allergie test laten doen en daar kwam uit dat ik lactose intolerantie had en last van spastische darm. Op internet lees je vaak van alles over spastische darm, maar dit is voor iedereen anders.

 

Ik ben in mei naar Anna gegaan en zij heeft mij advies gegeven over producten die ik wel en niet meer kan eten met mijn intolerantie en spastische darm. Anna heeft voor mij een dieet opgesteld, zodat ik genoeg ‘melk’ producten binnenkrijg. Na een aantal weken mijn dieet gevolgd te hebben, was ik compleet verbaasd. Ik had geen last meer van krampen en was ook nog eens een aantal kilo kwijt.

 

Nu ben ik een aantal maanden verder en voel me nog steeds ontzettend prettig. Ik heb geen last meer van buikpijn en als ik het heb, weet ik dat ik iets verkeerd gegeten heb. Het zijn vaak producten waarvan ik weet dat ik ze niet mag eten, maar toch stiekem mee pak. Ik word hiervoor dan meteen gestraft. Daarnaast passen er ook nog wel lekkere producten in mijn dieet, een chipje in het weekend, maar dan wel alleen naturel dus zonder toegevoegde suikers.

 

Linda, 23 jaar.


Vergoedingen 2020

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie

 


Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.