Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Nieuws > Lezing - De geheimen van suiker

Nieuwsbericht



Lezing - De geheimen van suiker
13 februari 2014

Onze voeding levert dagelijks zo'n 125 gram suiker per persoon. Zo'n 100 jaar geleden was dat maar 30 gram per persoon per dag. 


Suiker wordt ook wel het witte gif genoemd. Suiker zorgt voor tandbederf, overgewicht, hart- en vaatziekten, een verhoogde bloedsuikerspiegel en werkt zelfs verslavend. 

 

Maar wat is suiker en welke plek neemt suiker in onze huidige voeding in? Hoe kun je gezond eten zonder scheppen suikers binnen te krijgen? Wat is koolhydraatarm? En waarom hebben sporters zo veel koolhydraten nodig? Wat is dan uiteindelijk gezond eten?

 

Na de lezing op 2 april 2014 (Volksuniversiteit Oss) door diëtiste  Aleid Gielis bent u op de hoogte van de feiten en fabels omtrent suiker binnen gezonde voeding. 




Vergoedingen 2020

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie

 


Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.