Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Nieuws > Koken met peulvruchten

Nieuwsbericht



Koken met peulvruchten
16 november 2016

Kookworkshop dinsdag 29 november 19.00-21.30 uur

 

Waren peulvruchten eerst een ondergeschoven kindje, luidt het advies nu om wekelijks peulvruchten te eten.


En terecht! Peulvruchten leveren langzaam verteerbare koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Maar ze zijn niet alleen gezond en voedzaam, je kunt er ook heerlijke gerechten mee maken zoals soepen, salades en zelfs toetjes.

Tijdens deze kookworkshop zullen wij dan ook diverse verrassende gerechten met peulvruchten maken.
Vaak durft men peulvruchten ook niet te bereiden omdat deze darmklachten zouden kunnen geven. Echter zijn er een aantal handige bereidingstips om dit te voorkomen.

 

Schrijf je in via deze link.




Vergoedingen 2020

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie

 


Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.