Twitter Aleid Gielis Facebook Aleid Gielis
Home > Voedingsadvies

Voedingsadvies

'Gewoon goed eten'. Dat klinkt eenvoudig nietwaar? Toch blijkt het in de praktijk voor veel mensen niet gemakkelijk om de juiste voeding binnen te krijgen. En dat is jammer. Want als je goed eet, voel je je gewoon prettiger.

Bij Aleid Gielis Voedingsadvies werken Aleid Gielis en Anna Hecheltjen. Wij vinden het belangrijk dat de praktijk een plek is waar je je veilig en vertrouwd voelt. Je kunt er terecht met al je vragen over voeding en je vindt er steun bij het veranderen van je eetgedrag.

Aleid Gielis en Anna Hecheltjen kunnen je helpen om lekker gezond te leven, als je een paar kilo wilt afvallen, of juist aankomen. Ook als je door gezondheidsklachten of voedselallergie je voeding moet aanpassen. Wij geven je advies en persoonlijke begeleiding. We maken samen met jou een voedingsadvies op maat en zorgen dat jij je persoonlijke doelen kunt behalen én behouden.

(Medisch) dieetadvies
De diëtisten van Aleid Gielis Voedingsadvies en Diëtistenpraktijk Anna Hecheltjen in Berghem werken nauw samen met collega-diëtisten, artsen van ziekenhuis Bernhoven, huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, psychologen, diabetesverpleegkundigen, stagiaires Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en trainers van sportcentra en verenigingen.

We hebben veel ervaring met het maken van voedings- en dieetadviezen voor patiënten met hart- en vaatziekten, longziekten, maag-darmproblemen, overgewicht, ondergewicht en diabetes en andere vragen. 

De diëtisten van Aleid Gielis Voedingsadvies en Diëtistenpraktijk Anna Hecheltjen in Berghem leveren tevens een bijdrage aan deskundigheidsbevordering door deel te nemen aan regionaal en collegiaal overleg.

"Je kunt beter kiezen voor een gezond leefpatroon en daar is een blijvende verandering van leefstijl voor nodig."

aldus Gert Cramer, huisarts

 Hele verhaalMeer verhalen


Vergoedingen 2020

Dieetadvisering zit in de basisverzekering.

 

Meer informatie

 


Tip van de maand!

7 tips om voedselverspilling te

voorkomen.

 

Lees hier meer over de tip.